Anunț important pentru membrii și prietenii Bisericii Izvorul Vieții Reșița.

Iubiți frați și surori,

Autoritațile au instituit stare de alerta incepand cu data de 15 mai pentru 30 de zile. In această perioadă au permis organizarea slujbelor religioase in exteriorul lăcașurilor de cult.

Vestea bună pe care vrem să o transmitem este că duminică 17 mai se vor relua serviciile de închinare și la Izvorul Vieții. Este un nou început, e drept timid, însă să ne bucuram de ora pe care o vom petrece in curtea Casei Domnului.Programul se va desfasura de la 10.00 – 11.00.

În urma întâlnirii de vineri comitetul bisericii a trasat câteva recomandari pentru desfășurarea în condiții de siguranță a programelor din această perioadă.

  1. Întrunirile religioase cu public au loc doar în curtea bisericii.
  2. Respectarea normelor de igienă este obligatorie. Fiecare participant va purta mască. Persoanele care nu au posibilitatea să își procure o mască vor primi din partea echipei de organizare.
  3. La intrarea și ieșirea din curtea bisericii fiecare persoană își va dezinfecta mâinile cu soluția pusă la dispoziție.
  4. Recomandăm evitarea salutului prin a da mâna cu ceilalți sau a îmbrățișărilor, iar păstrarea distanței sociale de 1,5 m va fi obligatorie.
  5. Deoarece slujba de închinare va fi scurtă de o oră, rugăm participanții să sosească cu maximum 15 minute înaintea începerii programului,
  6. Așezarea pe scaune se va face începând cu rândurile din față. Eliberarea spațiului, la finalul slujbei de închinare, se va face începând cu rândurile din spate.
  7. Recomandăm ca în timpul serviciului de închinare participanții să nu folosească toaleta. Doar pentru urgențe va fi deschis grupul sanitar din anexa bisericii. ( sala din spate )
  8. Este recomandat să aveți la dumneavoastră o umbrelă pe care să o puteți folosi dacă este prea cald sau în caz de ploaie.
  9. Este interzisă utilizarea telefoanelor mobile în timpul serviciului de închinare. Echipa tehnică este singura care va filma și va transmite live programele.
  10. Recomandăm persoanelor ce manifestă simptomele deja cunoscute: febră, dureri în gât, tuse pierderea gustului sau a mirosului, să nu participe la aceste programe, va recomandăm să ne urmăriți on-line.
  11. Vă rugăm să nu veniți în această perioadă cu copii mici la biserică.

• În caz de vreme nefavorabilă, serviciile Bisericii „Izvorul Vietii” vor fi transmise online după programul obișnuit: Duminică – 10.00, 18.00; miercuri – 18. 00.

Vă îndemnăm să vă rugați pentru ziua de duminică, 17 mai și următoarele programe.
Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâlnim și să aducem glorie Mântuitorului nostru.

Ciprian I. Bârsan
Pastor coordonator

Comments are closed.