Preaiubiți frați și surori,

               Cu bucurie vă salutăm în numele scump și drag al Domnului Isus! ,,Har și pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru și de la Domnul Isus Hristos!” (1 Corinteni 1:3)

Deși traversăm o perioadă neobișnuită și dificilă, știm că Dumnezeu are un plan cu noi, cu casele noastre și cu întreaga lume. În perioada aceasta de pandemie avem mai mult timp să ne concentrăm pe citirea Bibliei și rugăciune, pe apropierea noastră de Dumnezeu și să ne bucurăm de părtășie cu cei dragi din familie.

               Pe parcursul celor 8 ani ne-ați surprins și copleșit de multe ori cu darurile voastre de bună voie. Ați dăruit din toată inima pentru diverse proiecte. Vă mulțumim încă o dată și pe această cale. Mulțumim și celor care nu au uitat în această perioadă dificilă de Casa Domnului, apreciem donațiile pe care le-ați făcut pentru cheltuielile lunare, cheltuieli ce se vor regăsi în raportul trimestrial așa cum v-am obișnuit și până acum. Neavând certitudinea că autoritățile ne vor permite să reluam serviciile divine în sanctuar în luna mai sau iunie, vă încurajăm să dăruiți în continuare folosind următoarele conturi:

RON       RO49RNCB0492122942080001

EURO   RO87RNCB0100122942080002

USD      RO17RNCB0100122942080001

Avem rugămintea să specificați că faceți o donație.

Cei care nu aveți posibilitatea să donați online dar aveți pe inimă această lucrare, vă așteptăm individual la biserică în intervalul 9-14, cu rugămintea să sunați în prealabil la nr de telefon 0722 712 418 pentru a vă asigura că are cine să vă deschidă.

Așteptăm cu dor și speranță să ne revedem la biserică, fiind plini de Duh și de pasiune pentru Dumnezeul care ne-a ținut în viață, care ne-a păzit casele și ne-a binecuvântat. Numele Lui să fie în veci cinstit și lăudat!

Vă asigurăm de faptul că vă purtăm în rugăciune. Dumnezeu să vă ocrotească viețile și familiile, în numele Domnului Isus Cristos.

Pastor Ciprian Ioan Bârsan și Comitetul Bisericii Izvorul Vieții

Comments are closed.