La inceput a fost un vis, … apoi ne-am rugat, a urmat un proiect, 5 ani de șantier, mii de inimi darnice, zeci de mâini harnice, nopți nedormite și totul pentru a duce la îndeplinire un vis sadit de Dumnezeu în inimile noastre.

Dar sa incepem cu inceputul…

Cartierul Govandari din Resita este compus in mare parte dintr-o aglomeratie de blocuri, pestrit populat si uniform raspandite. De undeva de sus pare un furnicar urias. Aici locuiesc marea parte a celor ce compun biserica actuala, dar si mai bine de 60% din populatia totala a orasului care dupa ultimul recensamant se ridica la cifra de 85.ooo de locuitori.

Cu ajutorul lui Dumnezeu in anul 2004 am primit din partea Consiliului Local prin hotararea nr. 10 din 27 ianuarie, un teren de aproximativ 3.000 de metrii patrati, intr-un loc strategic din cartierul amintit ceva mai sus.
Am primit acest teren ca un semn din partea Domnului si in ciuda perioadei dificile prin care a trecut si inca mai trece societatea romaneasca am crezut neincetat ca prin ajutorul Sau si impreuna vom putea construi o biserica pentru El. Terenul primit iar acum biserica de curand construita sunt situate in vecinatatea celui mai mare spital din judet, pe o raza de cel mult 150m gasim : muzeul orasului, liceul de arta, 2 catedrale si unul din cele mai mari supermarket-uri din Resita.  De la inceput ne-am dat seama ca este un loc mai mult decat binecuvantat. Atunci am hotarat ” aici vom ridica o Biserica si o vom inchina Domnului“. Credem acum ca si atunci cu tarie ca in acest loc  cei impovarati isi vor lasa poverile, pacatosii vor primi iertare, iar cei bolnavi vindecare.
Suntem convinsi ca aceasta lucrare este intemeiata pe nevoile si dorintele spirituale ale oamenilor,  ca si in acest cartier mai sunt multi oameni care au nevoie de Dumnezeu.
Resitenii au nevoie de puterea Evangheliei pentru viata lor,  acum le putem oferii  un loc adecvat, aproape de casa in care locuiesc, incat ei sa poata auzi vestea cea buna prin care pot fi impacati cu ei insisi si cu Dumnezeu.

Multumim tuturor celor ce au pus umarul într-un fel sau în altul ca acest vis să prindă contur.

Multumin celor ce s-au implicat pana acum, dar si celor ce de acum incolo vor pune umarul alaturi de noi. Constructia este in proportie de 85 % finalizata, din data de 4 decembrie 2011 am deschis noul locas de inchinare. A mai ramas insa de finalizat corpul B de cladire.  Cu ajutorul lui Dumnezeu si al tau, daca El ti-a pus asta pe inima, vom duce la bun sfarsit ce am inceput.

Va multumim, Dumnezeu sa va rasplateasca cu binecuvantari ceresti si pamantesti

Pentru a face o donatie intr-unul din conturile noastre trebuie mentionate urmatoarele:

BISERICA PENTICOSTALA NR7
STRADA FAGARASULUI NR. 13, COD POSTAL 320162, RESITA, CARAS SEVERIN, ROMANIA
Lei: RO49RNCB0492122942080001
Euro: RO87RNCB0100122942080002
American dollars: RO17RNCB0100122942080001

CODE  SWIFT: RNCBROBU

COD FISCAL: 27880942

Pastor Coordonator Barsan Ciprian: telefon: 0040.722.71.24.18