mgHristos a înviat! Este mai mult decât o urare tradițională pe care o rostim pios sau din obligație câteva zile pe an. Este mai mult decât un salut intre creștini din diferitele confesiuni. Este un Adevăr! Un adevăr pe care nimeni nu-l poate contesta. Mormantul Lui este gol! Este o realitate! Isus nu a fost învins de moarte. Nu a putut fi oprit de moarte. Isus a învins moartea.

Iată-ne azi la această sărbătoare! Suntem împreună noi cei din familia Izvorul Vieții parte din închinare. Pregătiți pentru închinare! Chiar dacă sărbatoarea a implicat pregătire, goană dupa mâncare, suntem azi aici să medităm. Cum întâmpinăm învierea? Este importantă această întrebare și la fel de important este și răspunsul.

De atitudinea noastră depinde viitorul și veșnicia noastră. Trebuie să întâmpinăm învierea :

      1. Pregătindu-ne – Marcu 16:1

Lasă-te azi surprins de Isus. Așteaptă. Atinge-te. Crede.

      2. Plângând – Ioan 20:11

               Maria a plâns fiindcă nu-l găsea pe Isus. Noi plângem de bucurie, de bucurie că suntem iertați, salvați, mântuiți.

      3. Plecându-ne la picioarele Lui.Mat. 28:19closeMatthew 28:19 19 Go therefore and make disciples of all nations, baptizing them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit, (ESV) closeMatthew 28:19closeMatthew 28:19 19 Go therefore and make disciples of all nations, baptizing them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit, (ESV) 19 Go therefore and make disciples of all nations, baptizing them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit, (ESV)

               Aceasta implică închinare și nu facem asta din obișnuința sau obligație, ci din inimă cu pasiune pentru Isus.

Domnul să te binecuvinteze, să-L întâmpini cum se cuvine pe Isus.

                                                                                                             Ciprian Bârsan

Lasă un răspuns