În cer, fericiți cu Hristos, Izvorul Vieții!

1540437_844207888953388_8617378405316329552_o

Familia Izvorul Vieții a împlinit  4 ani! De aceea împreună, mari și mici în închinare, L-am  SĂRBĂTORIT pe ISUS Domnul, Păstorul și Capul Bisericii!

Prin El și pentru El existăm ca și familie!  Isus, a zidit Izvorul Vieții și ne-a promis și ne-a asigurat BIRUINȚA, BELȘUGUL și BINECUVÂNTAREA “Eu zidesc biserica Mea, porțile locuinței morților nu o vor birui. Matei 16:18″

Ce ce suntem, ceea ce vom fi se datorează doar Domnului! De aceea în unitate, plini de umilință, Doamne îți mulțumim!
Alegem în această zi să ne SMERIM și să recunoștem că am trecut împreună trecut patru ani grei, dar frumoși…
Frumoși deoarece, prin intervenția lui Dumnezeu, am experimentat împreună SUPRANATURALUL: rugăciuni ascultate, inimi vindecate, păcate iertate, fii risipitori eliberați, convertiri și schimbări deosebite, toate aceste miracole s-au petrecut pentru că ne-am recunoscut, limitele, SLABICIUNILE, am înțeles că noi suntem doar oameni, iar EL Dumnezeu STĂPÂN, SFÂNT, SUVERAN!

Nu a fost ușor, ne recunoaștem, slăbiciunile, momentele de neveghere, știm că au fost crize, momente de cumpănă, îngercări dureroase, dar am trecut, am rezistat, ne-am pocăit, ne pocăim!
Loviturile pe care Diavolul le-a îndreptat spre noi, capcanele mortale puse înaintea nostră au fost SPULBERATE de însuși Domnul!
Ce va fi nu stim, însă ce știm cu SIGURANȚĂ, e că Domnul Isus va veni după noi, pentru că ne iubește…

Azi, noi cei din familia Izvorul Vieții, nu ne spunem “La mulți ani”, pentru că nu dorim să mai rămânem aici, aici nu e casa nostră! Cerul este destinația nostră finală de aceea vă dorim tuturor:

O veșnicie fericită cu Hristos, Izvorul Vieții!
Cu dragoste,  pastor Barsan Ciprian
www.dininimapentrutine.wordpress.com

Comments are closed.