Moise omul lui Dumnezeu, afirma la un moment dat vedem cum ni se duc anii ca un sunet.”

Ce adevăr! Atât de repede se scurg anii, în marea clepsidră a timpului…

Iată-ne azi, în viață și plini de bucurie pentru că Dumnezeu în mila lui cea mare S-a apropiat de noi, ne-a ajutat în momentul necazului și ne-a ascultat strigătele noastre…

Au trecut deja 6 ani de când împreună, noi cei din familia Izvorul Vieții, am intrat în Casa Domnului din cartierul Govândari, Reșița.

Prin har, am reușit să depășim obstacolele, nu am fost copleșiți de oboseala anilor în care a trebuit să construim, ci am reușit să rămânem legațilipiți de Dumnezeu păstrând legatura frățească, prin această atitudine L-am onorat pe Dumnezeu!

Nu a fost ușor, dar Dumnezeu ne-a sprijinit, ferindu-ne de dezbinare, de oamenii răi care au vrut să producă rană și durere! Am pornit 60 de persoane, puțini dar acum poporul numără 530 de persoane majore…

Creșterea nu s-a datorat puterii noastre, noi suntem limitați, ci Duhul Sfânt ne-a dăruit viziune, a pus în noi valori spirituale și ne-a învrednicit să propovăduim viața!

La mulți ani, alături de Domnul ,,IZVORUL VIEȚII”! Fie ca marele nostru Păstor să ne calăuzească spre CER! Până atunci, noi cei din familia IZVORUL VIEȚII să mergem și să-i „Căutăm pe frații mei…”

Acesta este viziunea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o pentru anul ce ne stă înainte, viziune pe care am împărtășit-o cu cei din conducerea bisericii…

Caut pe frații mei… dacă fiecare membru va împlini acest verset, familia va crește, relațiile se vor consolidacredința va acționa și vom crește spiritual!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Cu dragoste,

Ciprian Bârsan

Comments are closed.