Sărbătoarea „Copiii lui Isus” la Moldova Nouă

Sâmbătă, 2 iunie 2012, la biserica penticostală „Apa Vieții” Moldova Nouă a avut loc cea de-a doua ediție a sărbătorii „Copiii lui Isus”.

Aceasta se dorește a fi o întâlnire la nivel județean a copiilor, pentru a lăuda împreună Numele Domnului, pentru a interacționa, pentru a crea relații și, nu în ultimul rând, pentru a petrece un timp frumos în natură.

Din partea bisericii noastre au participat 28 de copii și 7 învățători. Ne-am bucurat să slujim Domnului alături de câteva sute de copii din alte localități ale județului nostru.

Pentru efortul depus am fost apreciați, primind o diplomă și un obiect decorativ cu rugăciunea „Tatăl Nostru”.

Mulțumim gazdelor care ne-au purtat de grijă și în privința hranei și au pregătit o gustare
delicioasă. Și cât de binevenită a fost!
A urmat un timp de părtășie în aer liber, pe malul Dunării, în apropierea localității Coronini.
Cu această ocazie, copiii au putut să își revadă prietenii din alte biserici, să își facă prieteni noi și să se cunoască mai bine între ei.
Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile, dăruindu-ne un timp plăcut, fără ploaie și fără incidente sau accidente. Toți am fost bucuroși de această zi și am uitat repede oboseala acumulată. Paul Bârsan a fost cu noi azi, când a împlinit 11 ani. La mulți ani, Paul! Domnul este cu tine, viteazule! Mulțumim de covrigii pe care ni i-ai dăruit!
La întoarcere, în microbuze a fost o atmosferă încinsă la maximum: am cântat, am povestit
întâmplări petrecute și simțite de noi înșine și am tras concluzii despre această zi. Toți copiii au fost încântați și ne-au întrebat despre următoarea ieșire.
Mulțumim părinților care s-au rugat pentru noi și au dovedit un interes aparte pentru copiii lor, mulțumim conducerii bisericii care simte cu această lucrare și a fost alături de noi și felicitări vouă, copii, pentru comportamentul civilizat de care ați dat dovadă, pentru educația arătată și pentru dragostea cu care Îl lăudați pe Creator!

Cu bucuria Domnului în suflet,
Daciana Ramona Bilan

Lasă un răspuns